top of page
bedrijfstrainingen
en workshops

Ik zie met regelmaat hoe mensen vastlopen in hun werk en/of opleiding. Vaak heeft dit te maken met werkdruk, soms met de bedrijfscultuur, grote veranderingen bij de organisatie (fusie), maar vaak ook met niet betrokken voelen het idee hebben geen rol te spelen/niet gezien worden.

Soms is er de gedachte een verkeerde keuze te hebben gemaakt of twijfel hierover, en wat zou je dan moeten. Het gevoel vast te zitten en geen invloed te hebben. Dit alles zorgt voor grote onrust en vreet energie. Hoe kan je als organisatie goed zorgen voor je medewerkers en hoe houd je de communicatie open en helder? 

 

Voor een ondersteuning bij beleidsdagen, teambuilding of interne trainingen, stelt Studio Salomons in overleg een programma samen naar gelang de wensen. Hierbij ervaren de deelnemers direct hoe een paar simpele en toegankelijke oefeningen verrassende positieve effecten kunnen teweegbrengen. Ook voor bestuursdagen kan een eenvoudige les de dag een andere basis meegeven: een basis van vertrouwen, geduld, frisse blik, acceptatie. Hierdoor kan het overleg efficiënter en doelgerichter verlopen. Ik neem mijn vak serieus, maar breng de sessies luchtig en met een twist, waardoor gelijk een stuk ontspanning ontstaat.

Het volgende is mogelijk:

* Een interne groepsopleiding/-training van acht sessies à twee uur met een volledig lesprogramma, inclusief documentatie en opdrachten.

* Een interne groepsopleiding/-training van vijf sessies à twee uur met verkort programma met de essentiële onderdelen, inclusief documentatie en opdrachten.

* Een eenmalige workshop van een dagdeel (drieënhalf uur), waarbij de deelnemers kennismaken met de diverse oefeningen en de achterliggende theorie.

* Mindful Yoga van één uur op de werkvloer: om de dag mee te starten (voor de juiste focus), af te sluiten (zodat je het werk niet mee naar huis neemt) of juist in de pauze (om weer energie op te laden), geen yogakleding nodig, geschikt voor iedereen.

Daarnaast zijn er meer opties:

Hierbij valt te bijvoorbeeld te denken aan een dag buiten, waarbij alle disciplines aan bod komen (mindfulness, yoga, adem, natuur en creatie) en er persoonlijke en groepsopdrachten gedaan worden.

bottom of page