top of page
COLOURS OF LIFE
Creatieve Coaching
voorbeelden van kunst door cursisten: 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

KUNST

 

Ken je dat gevoel? van waar was de tijd? Dat kan je overkomen als je in een 'flow' zit: je wordt gedragen door dat wat je op dat moment doet en tijd speelt geen rol meer, en gedachten lijken wel uitgeschakeld. Schilderen is zo'n bezigheid waarbij je dat kan overkomen. Ook vertelt het je veel over je eigen situatie op dat moment: ben je vrolijk, somber, fit of uitgeblust, rustig of gehaast? Wat gebeurt er op het doek? welke kleuren gebruik je? Ook als je denkt niet te kunnen tekenen of schilderen, zul je merken dat je prachtige dingen kunt maken en vooral veel plezier kunt beleven aan het creatieve proces. Er zijn diverse mogelijkheden tot privelessen, aangepast op jouw persoonlijke wensen. 

Een schilderdag met je vrienden, familie of collega’s?

Een dag met alles wat je nodig hebt met jouw groep. Jullie maken ieder je unieke schilderij, maar ook gezamenlijk één groot schilderij is mogelijk, bijvoorbeeld om op kantoor te hangen, aan ouders te geven, voor een jarige vriend(in) of huwelijk. Er is heerlijk eten, rust, gezelligheid, muziek en een wijntje om het af te ronden. De mooiste materialen in beste kwaliteit liggen hier voor je klaar en ook het canvas is de beste kwaliteit linnen. Kwaliteit materiaal en mijn kennis is de basis voor een mooi resultaat!

Samen vullen we jullie programma in en maken er een onvergetelijke topdag van. Mogelijkheid tot de volgende elementen:

  • schilderen

  • yoga

  • meditatie

  • natuur (bosbaden – shinrin yoku).

 

De prijs is afhankelijk van locatie, aantal deelnemers en verdere inhoudelijke invulling met materialen en hapjes en drankjes.

Na deze dag met reflectie gaan jullie ontspannen, met nieuwe inzichten en trots met een uniek kunstwerk naar huis.

Ken je dat gevoel? Van waar was de tijd? Dat kan je overkomen als je in een ‘flow’ zit: je wordt gedragen door dat wat je op dat moment doet en tijd speelt geen rol meer, en gedachten lijken wel uitgeschakeld. Schilderen is zo’n bezigheid waarbij je dat kan overkomen. Ook vertelt het je veel over je eigen situatie op dat moment: ben je vrolijk, somber, fit of uitgeblust, rustig of gehaast? Wat gebeurt er op het doek? Welke kleuren gebruik je? Ook als je denkt niet te kunnen tekenen of schilderen, zal je merken dat je prachtige dingen kunt maken en vooral veel plezier kunt beleven aan het creatieve proces.

Een dag op maat met je team, klanten, familie of vrienden:

Kom een dag met je team, klanten, familie of vrienden en maak er een dag van om nooit te vergeten! (met schilderij van jou of jullie aan de muur als een mooie herinnering).

We gaan een magische dag tegemoet met kunst en creatie, rust en natuur, muziek en last but not least: lol!

Rust in je hoofd, verf op het doek

COLOURS OF LIFE

“COLOUR YOUR LIFE" – Schilderworkshop

Maak jouw unieke persoonlijke schilderij in één dag. Na deze dag met reflectie ga je ontspannen, met nieuwe inzichten en trots met een uniek kunstwerk naar huis.

“COLOUR YOUR FUTURE" – Visionboard

Wat zijn je doelen en hoe ziet dat eruit in kleur en beeld.

online introductieworkshop van 1 uur

Naast grote abstracte schilderijen maak ik figuratief werk (ook portretten) en werk in opdracht. Nieuwsgierig naar mijn kunst? Kijk dan op mijn website:

bottom of page