natuur
heling

 

VITAMINE N

Je hoeft niet buitengewone activiteiten in de natuur te beleven, om de voordelen te gaan ervaren. Zelfs door een paar minuten te nemen om te genieten van bloeiende bloemen, of een zonsondergang, kun je je welzijn al vergroten. 

Waarom zou het zo'n positieve uitwerking hebben? Het lijkt erop dat we, door ons deel van het grote geheel te voelen, ervoor zorgt dat je je zorgen over verleden of huidige problemen in het niet verdwijnen als je dit vergelijkt met het grote waarvan wij onderdeel zijn.

Daarnaast geven ook de fysieke beweging buiten en verbondenheid/vriendschap in geval van een groepstrip een groter gevoel van welzijn. Ook wordt vaak een gevoel van dankbaarheid ervaren wanneer je in de natuur/buiten bent, wat weer leidt tot een meer bevredigd leven. Daarom kan je bij mij naast natuurcoaching ook mindful sessies in de natuur volgen.

De natuur ingaan om lichamelijk en geestelijk te helen: Je kunt in elk park zelf bosbaden. Maar samen maken we er een gehele ervaring van, inclusief opdrachten en coaching. Heb je soms ook het gevoel dat de kloof tussen ons oerinstinct en het moderne leven groeit? Hoe kan je in de huidige wereld zo 'natuurlijk' mogelijk leven. Ga je mee 'terug naar je natuur'? Neem HET NATUUR- pilletje!

© 2019 by Jantien Salomons