top of page
COLOURS OF NATURE
natuurlijk herstel

VITAMINE N

 

 

Je hoeft niet buitengewone activiteiten in de natuur te beleven om de voordelen te ervaren. Zelfs door een paar minuten te nemen om te genieten van bloeiende bloemen, of een zonsondergang, kun je je welzijn al vergroten. 

Waarom zou het zo'n positieve uitwerking hebben? Het lijkt erop dat we, door ons deel van het grote geheel te voelen, ervoor zorgt dat je je zorgen over verleden of huidige problemen in het niet verdwijnen als je dit vergelijkt met het grote waarvan wij onderdeel zijn.

Daarnaast geven ook de fysieke beweging buiten en verbondenheid (of vriendschap in geval van een groepstrip) een groter gevoel van welzijn. Ook wordt vaak een gevoel van dankbaarheid ervaren wanneer je in de natuur/buiten bent, wat weer leidt tot een meer bevredigd leven. Je kunt bij mij naast natuurcoaching ook mindfulness sessies in de natuur volgen.

 

Ik werk met een programma van vijf sessies. 

Hierbij stellen we je doelen vast en kijken wat je weerhoudt deze te bereiken. We bekrachtigen je competenties en zetten deze in bij het maken van je actieplan.

De natuur ingaan om lichamelijk en geestelijk te helen: Je kunt in elk park zelf bosbaden. Maar samen maken we er een gehele ervaring van, inclusief opdrachten en coaching.  Hoe kan je in de huidige wereld zo 'natuurlijk' mogelijk leven. Ga je mee 'terug naar je natuur'? 

bottom of page